HomeInfoFoto'sInschrijvenVrijwilligersSponsorsBestuurGastenboekContact

Sponsors

   

Waarom hebben we sponsors nodig?

Alhoewel we volledig met vrijwilligers werken, is er voor het organiseren van de kindervakantieweek geld nodig. Er moeten bouw- en knutselmaterialen worden aangeschaft, er is eten en drinken enz. enz. Een deel van de kosten wordt door de ouders van de kinderen betaald. Aangezien we willen voorkomen dat kinderen niet mee kunnen doen omdat het te duur is, willen we deze ouderbijdrage zo laag mogelijk houden. Daarom zijn we afhankelijk van u als sponsor voor het passend maken van de begroting.

Wat draag ik bij als sponsor?

De sponsorbijdrage kan bestaan uit een geldbedrag (de hoogte hiervan bepaalt u zelf) en/of het leveren van materialen (pallets, hout, verf, spijkers, ...) of levensmiddelen. Dit alles in goed overleg met het KVW bestuur.

Wat krijg ik er voor terug?

Naast eeuwige dank een vermelding op deze website, inclusief een link naar uw eigen website. Daarnaast wordt u als sponsor uitgenodigd om tijdens de kindervakantieweek op de donderdagavond vanaf 19:00 langs te komen om onder het genot van een hapje en een drankje alle bouwwerken te bewonderen. Bovendien is deze avond een uitstekende gelegenheid tot netwerken.

Hoe wordt ik sponsor?
Een maand of 2 voor de aanvang van de KVW worden de bedrijven in de omgeving van Batenburg en Niftrik benaderd met de vraag of ze willen sponsoren. Mocht u niet benaderd zijn en toch sponsor willen worden, dan kunt u zich aanmelden via een email of telefoontje naar een van onze bestuursleden.

Overzicht van onze sponsors

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal bedrijven die ons sponsoren. Klik op het logo of bedrijfsnaam voor meer informatie over het bedrijf.

 

Melkveebedrijf G.J. Banken
Batenburg
Banken Champignons Victor Banken
Installatiebedrijf Borneman

Brigitta's Haarbalans Batenburg

Brigitte Haarmode

Cuppen en Schaminee M.J. van Eck E.D. Installaties logo_GAMMA_large
van Geffen Advies & FinanciŽle diensten A. van Haren

Installatiebedrijf van Heumen

Schoonmaakbedrijf Hoogmeer

www.feestkleding365.nl

Melkveebedrijf Lepoutre
Batenburg
Van Ooijen's Hoveniers

R3P Reijers Professioneel

Fruitbedrijf B. Tijssen


Winssen

 
       

 

© 2021 - Stichting Kindervakantieweek Batenburg & Niftrik